SEGRE

VINT-I-DOS, aquest diumenge 19, gratis amb diari SEGRE!

VINT-I-DOS, aquest diumenge 19, gratis amb diari SEGRE!

VINT-I-DOS, aquest diumenge 19, gratis amb diari SEGRE!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge 19 d'abril, gratis amb diari SEGRE, t'emportaràs el tercer número de la revista VINT-I-DOS, la revista que explica de forma amena i entenedora el món científic i tecnològic que passa a les terres de Lleida.

En aquest número, realitzat des del confinament, el Covid-19 serà el gran protagonista. T'explicarem els cinc grans projectes d'investigació que es realitzen des de Lleida (al món) per frenar-lo i com s'han mobilitzat les empreses tecnològiques i científiques. Carlos Martínez, president de l'IMF, ens explicarà com podem aprendre des del confinament i Àlex Moga explica com han treballat a Corea del Sud. També, sobre el coronavirus, veurem els reptes a Instagram i Twitter i propostes i iniciatives des de Lleida. 

A l'entrevista, la Magda Valls, directora de l'Escola Politècnica de la Universitat de Lleida, ens explicarà la relació entre les dones i el món tecnològic. A més t'explicarem com l'empresa lleidatana Midgard ha aconseguit el teletreball 100% real i et farem reflexionar al voltant d'una tassa de cafè amb llet. Com sempre, tindrem piulades dels mestres de la xarxa, una profecia de Bill Gates, consells per jugar i divertir-se mentre no podem sortir de casa i propostes per que tu mateix/a, des de casa, puguis ajudar a guanyar la pendèmia. 

VINT-I-DOS és un projecte transmediàtic que engloba una revista mensual en paper de 24 pàgines, un portal web, un programa de televisió i contingut audiovisual en xarxes socials que explica què passa a casa nostra en matèria de noves tecnologies, innovació i ciència. Hi passen moltes coses, i te les anirem explicant totes.

tracking