SEGRE
Torna 'Vint-i-dos' a Lleida TV

Torna 'Vint-i-dos' a Lleida TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida TV emet aquest divendres el sisè capítol de XXII, el programa tecnològic de la casa que fa “una mirada al futur per entendre el present”.

L’espectador podrà gaudir de l’experiència Vestibular_1, un projecte ideat pels mollerussencs Albert Barqué-Duran i Marc Marzenit. Càmeres de Lleida TV es van desplaçar a la seva exposició a l’edifici Arts Santa Mònica de Barcelona. Els artistes van voler transmetre una experiència visual i sonora per produir una sensació de desequilibri sensorial.

El món dels videojocs també estarà present en aquesta edició. En concret, parlarem amb un gamer lleidatà que ja ha competit en el nou joc de tendència d’aquest estiu. Es tracta del Fall Guys, que es va fer viral a les poques hores de la seva estrena. Per un altre costat, veurem com un soci del Club de Tir amb Arc ha construït a través del Minecraft un camp virtual adaptat per a jugadors i jugadores amb diversitat funcional. El seu somni és que algun dia es pugui materialitzar a Lleida.

El programa s’emetrà aquest divendres 2 d’octubre a partir de les 15.30 hores. Lleida TV en farà dues reemissions: la primera serà el dissabte a les 16 hores i una segona el diumenge a partir de les 21 hores.

tracking