SEGRE

Aquest diumenge, especial ciència, tecnologia i dones, a 'Vint-i-dos'

Aquest diumenge, 7 de març, gratis amb diari SEGRE, la revista de ciència i tecnologia de les terres de Lleida que no t'has de perdre per res del món. Nosaltres no ho farem.

Aquest diumenge, especial ciència, tecnologia i dones, a 'Vint-i-dos'

Aquest diumenge, especial ciència, tecnologia i dones, a 'Vint-i-dos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 7 de març surt l'edició del febrer de la revista Vint-i-dos. Ens hem equivocat? No, vam decidir treure la revista una setmana més tard per coincidir amb el Dia de la Dona. El motiu és evident, Especial Vint-i-dos: Ciència i Tecnologia són noms de dona.

En aquest especial coneixerem setze científiques de diversos àmbits que treballen i desenvolupen la seva carrera a la Universitat de Lleida. Parlarem amb l’Olga Martín, doctora en Ciències Químiques i una de les científiques més citades del planeta. Veurem en quin estat es troba la bretxa de gènere a la nostra Universitat, i com es pot revertir amb iniciatives tan espectaculars com #NoMoreMatildas. I moltes més dades que ens ajudaran a fer-nos una idea de l’estat actual de la dona en aquest món científic i tecnològic.

Entrevistarem a la Laura Ravés, economista de Lleida i consultora de Linkedin. Amb ella parlarem de talent, sabrem què és l’employer branding i veurem exemples de com aplicar-lo a les nostres empreses.

Tindrem la participació de l’enginyera Alba Lamas i del consultor Àlex Moga i, parlant de bretxes de gènere, veurem com malauradament la publicitat de joguets no s’acaba d’adaptar a la igualtat. Però s’hi pot posar remei.

I moltes més coses. Pujarem al Parc Científic de Lleida, sabrem què és el #WomenTechMakers, baixarem a l’IRB Lleida. Viatjarem amunt fins al Parc Astronòmic del Montsec i tornarem avall passant per la Segarra. Anirem a Mart i a Andorra mentre escoltem els Lauzeta Folk a Twitch. I parlarem de la Master Sistem, el músic lleidatà Pol Joven, la trilogia del Baztán, sabrem perquè Ryu i Chun-Li són un Boomers i moltes més coses.

Aquest diumenge, 7 de març, Especial Vint-i-dos: Ciència i Tecnologia són noms de dona. Un producte elaborat 100% de les terres de Ponent.

tracking