SEGRE

La ciberdelinqüència, protagonista a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

El programa de tecnologia de Lleida Televisió entrevista en aquesta edició de març a Miguel Ángel Arroyo, considerat un dels millors hackers ètics de l’Estat

La ciberdelinqüència, protagonista a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

La ciberdelinqüència, protagonista a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Des de fa un temps que es diu que la ciberdelinqüència ja genera més tràfic de diners que el mercat de les drogues o les armes”. És el que afirma Miguel Ángel Arroyo, qui és considerat un dels millors hackers ètics del moment a l’Estat. Serà un dels protagonistes en aquesta edició de març de XXII, el programa de Lleida Televisió dedicat a la tecnologia. S’estrenarà aquest divendres a partir de les 18.30 hores i se’n faran redifusions dissabte a les 21.00 h. i diumenge a les 14.30 h.

Prendrà el relleu el canal lleidatà Lauzeta Folk, que han estat els primers a Catalunya en aconseguir ser ‘partners’ de la plataforma Twitch. Fa un any que s’hi van donar d’alta arran del confinament i l’han convertit en la seva principal font d’ingressos.

Dins dels 25 minuts que durarà el programa també coneixerem una aplicació del Col·legi d’Enginyers de Lleida que controla la qualitat de l’aire dels comerços, el conveni que permetrà als alumnes de la UdL disposar d’aparells de realitat virtual, l’estalvi que suposa instal·lar plaques solars i un projecte que estudia la diversitat genètica de les persones del Pirineu.

tracking