SEGRE

La sostenibilitat, a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

El proper capítol de XXII parlarà sobre sostenibilitat i com diferents empreses de Lleida han implementat mesures per complir amb els requisits marcats per la Unió Europea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sostenibilitat serà la protagonista en el proper capítol de XXII, el programa de tecnologia de Lleida Televisió. Parlarem amb dues empreses tecnològiques, SEMIC i IFR Group, amb seu al Parc Científic, i amb el grup alimentari Vall Companys. Totes tres duen a terme accions de cara a la cura del medi ambient amb l’objectiu de complir amb els requisits marcats per la Unió Europea i reduir l’emissió de diòxid de carboni.

En aquest sentit, també veurem la millora que pretén dur a terme el Consell Comarcal del Pla d’Urgell en recollida selectiva. Han instal·lat una obertura digital per als contenidors de tres municipis de la comarca amb la finalitat d’augmentar el tant per cent de reciclatge. Per últim, descobrirem una plataforma mòbil, Payflow, que permet als treballadors rebre una bestreta dels dies treballats i sense cap cost addicional. Es pot demanar qualsevol dia del mes i la transacció és instantània.

L’estrena del capítol serà aquest divendres a partir de les 13.30 hores. Se’n faran redifusions el dissabte a les 21.30 h i el dimecres 9 de juny a les 15.30 h.

La sostenibilitat, a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

La sostenibilitat, a 'Vint-i-dos' de Lleida TV

tracking