SEGRE

Bartolomé Borrego, expert en Administració Electrònica, explicarà a Lleida el nou marc normatiu en matèria de facturació

El Col·legi d’Economistes de Lleida, acollirà el proper dimarts 28 de febrer a les 10:30h, una jornada sobre l'impacte a empreses i despatxos de la nova llei de factura electrònica obligatòria.

Bartolomé Borrego

Bartolomé Borrego

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la conferència, Bartolomé Borrego, Vocal Adscrit a la Delegació Especial de l'Agència Estatal d'Administració Tributària a Andalusia i expert en Administració Electrònica tributària i noves tecnologies, explicarà detalladament el nou marc normatiu en matèria de facturació, concretament el Reglament de la Llei antifrau i de la Llei Crea i Creix. Exposarà les obligacions que tindran els empresaris i els reptes a què s'enfronten les empreses en la transició cap a aquest nou model, donant unes recomanacions per una correcta transició a la facturació electrònica.

La jornada també comptarà amb la presencia d’Esofitec, consultora tecnològica lleidatana i organitzadora de l’esdeveniment i amb representants del fabricant de software Wolters Kluwer.

La conferència, que serà el 28 de febrer a les 10:30h al Col·legi d’Economistes de Lleida, està dirigida a empreses i despatxos professionals interessats a conèixer més sobre la facturació electrònica i el seu impacte en el món empresarial. L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia al lloc web d’Esofitec. Una oportunitat per estar al dia en un dels canvis més significatius que hi ha hagut en materia de facturació.

tracking