SEGRE

El Liquid Galaxy Lab de Lleida tornarà a atorgar les beques GoogleSummer of Code per aquest estiu

El Parc Agrobiotech Lleida comptarà amb les beques Google Summer of Code per estudiants universitaris.

Andreu Ibáñez: “Amb el Liquid Galaxy, 63 estudiants han pogut gaudir de beques Google”

Andreu Ibáñez: “Amb el Liquid Galaxy, 63 estudiants han pogut gaudir de beques Google”SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els laboratoris TIC, concretament el Liquid Galaxy Lab, del Parc Agrobiotech Lleida becaran estudiants per treballar en projectes de codi obert basats en la tecnologia Liquid Galaxy durant aquest estiu. Les persones becades treballaran aplicant tècniques innovadores com la intel·ligència artificial entre altres en camps com l’agricultura, la robòtica o les Smart cities.

El Liquid Galaxy Lab és la seu mundial de l’organització Liquid Galaxy, situat al Parc Agrobiotech Lleida que té l’objectiu d’investigar projectes relacionats amb les tecnologies Google, especialment amb Liquid Galaxy, un sistema de visualització de continguts sobre mapes de forma panoràmica, immersiva i interactiva. El laboratori ha aconseguit en els últims anys 83 beques de Google per valor de 500.000 €.

Les beques formen part del Google Summer of Code, un servei de beques per al desenvolupament d’aplicacions Open Source que s’ofereixen per a estudiants universitaris i aquest any será la tretzena vegada que joves universitaris puguin gaudir d’aquesta oportunitat a Lleida.

Tal com explica Andreu Ibàñez, director dels laboratoris TIC: “les beques de Google aporten entre altres diversos valors importants per a estudiants com adquirir una experiència pràctica en la realització de projectes complets, des de la concepció, desenvolupament i fins a l'entrega. També poder cobrar una quantitat de diners respectable per no ser encara un professional format, entre 3.000 i 5.000€ depenent de llargada del projecte aproximadament, per treballar 3 mesos a l'estiu. I per últim, afegir al currículum una línia que val or: "he estat becat per Google", la qual un responsable de recursos humans valorarà molt.”

tracking