SEGRE

Reskyt: Aplicacions per a tots els comerços

Així ha aconseguit Reskyt que tots els comerços, ja siguin petits, mitjans o grans, puguin tenir la seva aplicació per a telèfons mòbils.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan una botiga o una empresa vol fer el salt al món digital, allò que anomenem la digitalització, el primer que sol fer és crear-se una botiga online, i és el pensament correcte. Però quan parlem d’incrementar vendes, de generar una fidelització amb els clients i de tècniques de persuasió, hem de tenir clar fer un segon pas: l’aplicació per a mòbils. L’app a Android i iOS d’Apple.

En això Reskyt hi té la mà trencada. Des del seu obrador del Pla d’Urgell creen i organitzen aplicacions per a marques tan potents com PC Componentes, Conforama, Drim, Douglas o La Sirena. Clar que aquestes marques bé tenen potencial, sobretot econòmic, per poder tenir aplicacions mòbils. I aquest és un altre error que solem pensar, i és que avui qualsevol botiga o empresa pot tenir la seva pròpia aplicació mòbil.

No és ni car, ni costós, ni cal tenir cap coneixement avançat d’informàtica, i això també és mèrit de Reskyt, que ha sabut trobar en la seva plataforma un escalat, tant de preus com de prestacions, per oferir tenir aplicacions tan a la merceria del costat de casa com a la multinacional que genera milions en facturació i ven a mig món.

Per donar cobertura a totes les empreses, petites, mitjanes i grans, Reskyt té dues modalitats de plataforma: l’App Plus i l’App Enterprise. Les dues són la mateixa plataforma però amb funcionalitats lleugerament diferents. Així, per exemple, amb la Plus podem enviar fins a 20.000 notificacions gratuïtes al mes, mentre que amb l’Enterprise en podem llençar fins a 200.000. Qui tingui botiga física li interessarà tenir lectura de codis QR per donar més informació als clients i per afavorir la compra calenta. O els enllaços profunds, o una interfície d’aplicació personalitzada.

Els preus de l’App Plus és de 1.800 euros anuals, mentre que l’Enterprise és de 5.250. Val la pena. O això és el que diuen els eCommerce que tenen la seva pròpia aplicació.

Rafa Martínez, director de negoci de Reskyt Rafa, acaba la frase. Tenir o no tenir aplicació... Significa vendre més o menys. Amb les App la ràtio de conversió és molt superior a la venda online tradicional. És un canal de venda molt important. Què determina tenir la plataforma App Plus o l’App Enterprise? El volum de visites, descàrregues o vendes. Tenir una aplicació amb programació pròpia, lector de QR incorporat, o el volum de notificacions push, entre d’altres. Quantes empreses teniu, actualment? A Reskyt hi tenim unes 350 empreses, el 70% utilitzen la Plus i el 30% l’Enterprise. De la primera, entre centenars, et podria destacar Deporvillage, Tiendanimal o Munich. Amb l’Enterprise hi tenim Drim, PC Componentes, Conforama, Primor o La Sirena. Què en diuen, els vostres clients eCommerce? Encantats de la vida. De fet, ens arriben nous clients perquè els clients actuals ens els envien. Això ja ho diu tot. Això de les notificacions és tan important? Tenim clients que n’envien fins a un milió al mes, en total. Es nota quan ho fan perquè es generen pics de visites a l’aplicació i s’incrementen les vendes. S’ha de fer bé, clar, i en això nosaltres també podem aconsellar, però el resultat és clar.

Reskyt:Aplicacions per a tots els comerços

Reskyt:Aplicacions per a tots els comerçosSEGRE

tracking