SEGRE
Batalla al Reddit Place

Batalla al Reddit PlaceSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és la plataforma social més coneguda a casa nostra, però és tot un referent de fòrums i subfòrums d’opinió als Estats Units. Cada any creen, a Reddit Place, una gran fotografia entre tots els usuaris dels diferents espais. Així, per exemple, els usuaris dels fòrums en espanyol, alemanys, els amants dels arbres, del ciclisme o dels videojocs, tots ells anaven complementant una gran imatge en temps real.

L’objectiu d’aquesta obra, en què cada usuari només pot pintar un píxel cada cinc minuts, és demostrar que anant en grup les possibilitats d’èxit en un gran mural com aquest són molt més altes. Tot un esdeveniment.

Referències per a tothom

El gran mural de Reddit Place, que es pot veure a la mateixa plataforma social, va comportar una guerra en temps real entre les diferents comunitats, que anaven esborrant i boicotejant els dibuixos de les comunitats rivals. Un d’aquests enfrontaments virtuals va ser entre espanyols i francesos. Finalment, del resultat final en sobresurten imatges ben curioses i originals, en què cada subfòrum de Reddit aportava una representació d’allò que més els representa.

Còmics, música, plantes, jocs, política, escultura o cultura popular. Tot el món hi és representat. I també hi ha diverses referències a Catalunya que us emplacem a trobar.

tracking