SEGRE

Què en faig d'aquest mòbil vell?

T'has canviat de mòbil fa quatre dies i, mentre gaudeixes del nou, t’adones que el vell que ara és al calaix podria tenir una segona vida. Però quina?

Què en fem d'aquest mòbil vell?

Què en fem d'aquest mòbil vell?SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Utilitzar el mòbil com a dispositiu multimèdia

Donar una segona vida a un telèfon mòbil no és senzill, ja que quan ens en solem desprendre és per problemes tècnics o perquè la pantalla s’ha fet malbé. Si ho heu fet per obsolescència i l’aparell conserva un bon estat, el primer consell és que el podeu utilitzar com a aparell multimèdia per a la pràctica esportiva, al qual pugueu guardar-hi arxius o aplicacions que funcionin via wifi per escoltar música mentre us moveu. Aquest consell és per evitar utilitzar el vostre aparell nou de trinca en activitats i condicions que li poden comprometre la salut. De la mateixa manera, tenir un aparell a casa habilitat exclusivament com a comandament per als aparells d’àudio també és una bona idea.

Control del sistema del nostre PC

Als grans aficionats del món dels ordinadors els agrada molt controlar cada una de les funcions i característiques del seu aparell, com la temperatura del processador, l’ús de la memòria RAM, la velocitat dels ventiladors o els frames per segons de refresc de la pantalla. Normalment aquestes coses es monitoren a través d’un aplicatiu a la mateixa pantalla de l’ordinador. El portal Genbeta donava fa uns dies una nova idea, que és la d’aprofitar un telèfon vell per fer-lo servir de monitor secundari on poder consultar totes aquestes especificitats dels ordinadors. Per fer-ho, caldrà tenir connectats els dos aparells (ordinador i mòbil) a través d’una aplicació, com Pitikapp Remote Dashboard. I amb una configuració ràpida es farà la màgia.

Un mòbil com a càmera de seguretat

Si el mòbil que heu canviat recentment té una càmera fotogràfica suficientment bona, podeu utilitzar aquest dispositiu com a càmera de seguretat. El seu funcionament és molt senzill i pràctic, i ens valdrà per a qualsevol condició de vigilància, des de controlar nadons a la vigilància de casa nostra per evitar robatoris. S’utilitza instal·lant al mòbil vell una aplicació de vigilància, instal·lar-lo on vulguem tenir control i, des del mòbil nou, podem veure i controlar en tot moment què està gravant o veient el mòbil que tenim vigilant. En aquest sentit, recomanem aplicacions com Alfred, AtHome o Haven. Són fàcils de controlar i de gestionar i veureu que són útils i que us poden donar un servei que fins ara no havíeu contemplat.

tracking