SEGRE

ATLETISME CURSES DE MUNTANYA

Doble podi lleidatà en la setena edició de la Rialp Matxicots

Imatge d’un dels podis d’ahir de la Rialp Matxicots, que avui s’acaba.

Imatge d’un dels podis d’ahir de la Rialp Matxicots, que avui s’acaba.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rialp va viure ahir la primera jornada de la ja tradicional Matxicots, i ho va fer amb les seues dos proves estrella, l’Extrem i la Trail, que van congregar bona part dels 1.100 corredors inscrits per a aquesta setena edició, que conclou avui amb la mitja distància i la caminada.

A les 5.30 hores es donava el tret de sortida de l’Extrem, de 82 quilòmetres i 6.100 metres de desnivell positiu, que va tenir com a guanyador en la categoria masculina el gironí Alberto Vinagre, del club BTR Pro Team, que va invertir-hi 11 hores i 49 minuts. El barceloní Emili Rafecas, del club Team Decavi, va arribar gairebé 38 minuts més tard, mentre que el basc Erlantz Zaldunbide, de Zaldai Mendi Taldea, va completar el podi amb un temps d’11 hores, 25 minuts i 56 segons. En dones es va imposar la barcelonina Núria Ferrer, del Fisiobisaura, amb un registre de 14 hores, 22 minuts i 13 segons.

Emili Rafecas i Núria Ferrer es van imposar en la prova Extrem i Dani Parés i Lucía Caballero, en la Trail

Paral·lelament es va disputar la Trail, de 52 quilòmetres i 4.100 metres de desnivell. En nois es va alçar amb la victòria el barceloní Dani Parés, del Viusport, que va invertir un temps de 6 hores, 47 minuts i 17 segons i va superar els lleidatans Carles Bartrina, d’Alcoletge i integrant del Pedala.cat de Balaguer, que va cobrir el traçat en 6 hores, 49 minuts i 21 segons, i Albert Herrero, del Farra-o, amb 6 hores, 49 minuts i 23 segons. En dones es va imposar la també barcelonina Lucía Caballero, de l’Excta Uecanoia, amb un temps de 9 hores, 37 minuts i 46 segons, seguida de la tarragonina Marta Batalla, del Borges Trail-AAEET, amb un temps de 10 hores, 3 minuts i 1 segon, i la barcelonina Anna Juvé, del Club Firehawk Team, que va firmar finalment un registre de 10 hores, 17 minuts i 16 segons.

tracking