SEGRE

HÍPICA COMPETICIÓ

Albert Hermoso, bronze al Campionat d'Espanya

El genet olímpic, vigent campió, va ser tercer a Madrid || Va copar les dos primeres places del concurs internacional de cavalls joves

Hermoso, amb Eglantine Denaux, l’entrenadora de Nereo.

Hermoso, amb Eglantine Denaux, l’entrenadora de Nereo.QUIQUE PIRIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Hermoso va engrandir una mica més el seu palmarès estatal amb la medalla de bronze que va aconseguir ahir al Campionat d’Espanya d’Hípica, en la modalitat de concurs complet, que s’ha disputat al complex militar de La Dehesa, a Madrid. El genet lleidatà, que defensava el títol conquerit l’any passat, es va haver de conformar amb la tercera posició en un concurs molt disputat.

Després d’una discreta actuació en la prova de doma, que el va relegar a la sisena posició provisional de la general, l’olímpic lleidatà va recuperar tres places al cros per situar-se tercer, ja que no va poder millorar en els salts malgrat completar el recorregut sense errors, tenint en compte que els seus dos principals rivals van fer el mateix. A cavall de Nereo, el genet d’Os de Balaguer es va quedar a 4,5 punts de la medalla de plata, que va ser per a Carlos Díaz, i a poc més de set de l’or, que va ser per a Gonzalo Blasco Botín.

El genet d’Os de Balaguer es va quedar a sols 4,5 punts del segon lloc i a poc més de set del guanyador

Hermoso va competir amb tres cavalls més en el Concurs Internacional de cavalls joves, en què va copar les dos primeres posicions. Va guanyar muntant Indiana Revolution i va ser segon amb Luz de Salinas. La pròxima gran cita serà a Alemanya al juny, d’on sortirà l’equip espanyol per al Mundial.

tracking