El Cadí firma la seua segona victòria seguida, la primera fora de casa (49-61)

La seua gran defensa ha estat clau en el triomf davant del Mann Filter de Saragossa

El Cadí La Seu ha encadenat avui la segona victòria de la temporada, la primera fora del Palau d’Esports, després de derrotar en un partit molt complet el Mann Filter Zaragoza per un clar 49-61. Les urgellenques, amb una gran defensa i un joc col·lectiu, han manat pràcticament des del primer minut i, tret d’alguna petita davallada, sobretot en el tercer període, mai no han vist perillar un triomf que confirma la bona arrencada de temporada d’un equip molt renovat i que aspira a classificar-se de nou al play off pel títol.

Les dos “veteranes” del Cadí, Georgina Bahí i Tània Pérez, van ser les millors en l’inici del partit, en un primer quart que ha acabat amb empat a 22. En el segon, les urgellenques han firmat un parcial de 5-15 que els ha permès anar-se’n al descans amb deu punts d’avantatge. En la represa del partit, les locals han arribat a atansar-se a només sis punts, i el tercer quart ha acabat amb el Cadí set a dalt. Finalment, les jugadores entrenades per Joan Carles Pié han segellat el triomf després d’imposar-se per 13-18 en l’últim parcial.

La propera setmana, el Cadí rebrà l’Uni Ferrol dimecres i visitarà diumenge l’Al-Qázeres Extremadura.