BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí diu adéu a la Copa

La derrota per deu punts a Bembibre, combinada amb les victòries d’Al-Qázeres i Uni Ferrol, deixa les de l’Alt Urgell fora del torneig || Van anar sempre a remolc després d’un mal primer parcial

Meiya Tirera va ser una de les jugadores destacades en l’apartat anotador, al costat d’Andrea Vilaró.

El Cadí la Seu no jugarà la Copa de la Reina, després de caure a la pista del Bembibre (78-68) i que l’Al-Qázeres i l’Uni Ferrol guanyessin els seus respectius compromisos, sumant d’aquesta forma un triomf més que les de l’Alt Urgell al finalitzar la primera volta de la competició i ocupant les dos últimes places en joc. El conjunt que dirigeix Joan Carles Pié sempre va anar a remolc, després de firmar un horrible primer quart, i només va aconseguir aspirar a la remuntada al tram final. Si la defensa era clau, el Cadí se’n va oblidar en els primers deu minuts i el Bembibre ho va aprofitar per imposar-se a les lleidatanes. Amb un parcial de 13-0 en els instants finals, les lleoneses van situar un 26-9 que deixava les coses molt complicades per als interessos del Cadí. Un triple de Stanacev va situar una màxima diferència de 18 (34-16) i, a partir de llavors, va començar la reacció lleidatana. L’equip de l’Alt Urgell va tornar el parcial de 0-13 en els últims minuts del segon quart i es va situar a només quatre punts (37-33), encara que una lleugera escomesa local va suposar el 41-33 al descans. Va tornar a sortir fluix en defensa el Cadí al tercer quart i les lleoneses pràcticament van sentenciar el partit amb una màxima renda de 19 punts al final d’aquest parcial (65-46). Les de l’Alt Urgell van apel·lar a l’èpica, sense gairebé rotació, i van arribar a situar-se a sis punts a 3:13 del final (72-66), però les cames pesaven i el Bembibre va sentenciar, donant el pas a Al-Qázeres i Uni Ferrol, que sí que van fer els deures.