TEMPS EXTRA ATLETISME

La Volta a Utxesa amb més atletes

Josep Maria Bergua i Luz Moreno van ser els guanyadors de la prova dels 10 km en una cita amb més de 600 corredors || Uns 150 nens van participar en les curses infantils

Els corredors van fer un ‘mannequin challenge’ abans de la veritable sortida de la carrera.

Més de 600 corredors, rècord de la prova, van participar ahir en la quarta edició de la Volta al Pantà d’Utxesa. Josep Maria Bergua (Clos Pons Thai Runners) i Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners) van ser els campions de la prova llarga, de 10 km. Van completar el podi Òscar Balsells (AE Ekke) i Xavi Mora (Baishmonix) en categoria masculina i Marta Altisent (CE Linyola) i Lisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) en la femenina. En la carrera de 6,5 km, el campió va ser Sergi Nunes (Runners Balaguer), seguit per Quim Hernández (Clos Pons Thai Runners) i Sergi Bernaus (Esports Truga).

En categoria femenina l’or va ser per a Sandra Borda (Xafatolls) i Montse Sanmartín (The Spartanners) i Natàlia Bernat (Runners Balaguer) van completar el podi.

Abans de començar, els participants van fer un mannequin challenge abans de donar la sortida autèntica. A més, 150 nens van participar en les curses infantils. La pròxima cita de la Lliga de Ponent serà la Cursa dels Templers.