HOQUEI

El Llista firma una gran victòria

Venç per 5-2 al Girona, quart classificat de l’OK Lliga, en un partit que ha sentenciat en els últims minuts

El Llista firma una gran victòriaLLEIDA LLISTA

L’ICG Software ha aconseguit aquest migdia una gran victòria en imposar-se per 5-2 al Girona, quart classificat de l’OK Lliga i el tercer equip menys golejat. El Llista ha jugat a un gran nivell en un partit que ha estat més ajustat del que indica el marcador, ja que no s’ha trencat fins els dos últims minuts.

El Girona ha estat el primer en marcar, amb un gol de Marc Palau als 11 minuts. El Llista, que venia de perdre a casa davant del Vic fa una setmana, no ha perdut la serenitat i ha pogut empatar amb un llançament de falta directa de Darío Giménez als 17 minuts.

La reacció del Girona no s’ha fet esperar i Raül Pelicano ha marcat l’1-2 en el minut 19, encara que l’ICG Software ha respost immediatament, amb un gol d’Andreu Tomàs en el mateix minut. Amb 2-2 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat l’equip d’Albert Folguera ha comès molt pocs errors i s’ha posat per davant gràcies a una genialitat de Darío Giménez, que ha marcat el 3-2 amb un llançament directe (33'). El Llista, que no ha marcat més gols degut a l’excel·lent actuació del porter visitant, el veterà Jaume Llaverola, s’ha defensat bé al mateix temps que ha buscat un quart gol.

Aquest ha arribat en el minut 47 quan Roberto Di Benedetto s’ha aprofitat d’un error defensiu per robar una bola, encarar a Llaverola i marcar el 4-2. En aquesta acció, la meta visitant ha vist una targeta blava, amb lo que el Girona ha jugat en inferioritat els dos últims minuts. Candanedo n’ha tret profit per firmar el 5-2.

El Llista tornarà a jugar en l’Onze de Setembre dissabte vinent (20.00), quan rebrà el Sporting Tomar portuguès, en partit de la Copa de la CERS.