L’Alpicat deixa que li remuntin un 3-0 i suma un empat

Ballestero durant una jugada del partit que va enfrontar l’equip amb el Vilanova.AMADO FORROLLA

El Lleida.net Alpicat va desaprofitar ahir un avantatge de tres gols i va acabar empatant amb el Vilanova, en un partit en el qual les jugades d’estratègia van ser claus.

Malgrat el resultat final, l’Alpicat es va mostrar superior a l’inici del partit i aviat es va avançar per mitjà de Mats Zilken, que va aprofitar una falta directa concedida després d’una targeta blava al visitant David Paris. Al cap de poc, el Vilanova va tenir l’oportunitat de tornar a igualar el marcador, però Erik Gual no va tenir l’encert des de la línia de penal que sí que va tenir als últims segons de la primera meitat el local David Ballestero, que va fer pujar el 2-0 i posava el partit costa avall per als lleidatans.

A la represa, l’Alpicat va sortir tan actiu com havia començat el duel. Així, Pol Franci no va tardar a tornar a superar el porter rival i col·locar el 3-0 a l’electrònic per als lleidatans que els deixava la victòria a tocar. No obstant, veient-se a dalt, els lleidatans es van relaxar i en qüestió de cinc minuts van encaixar tres gols que, a falta de dotze minuts per al final, tornaven a equilibrar el marcador en 3-3, resultat que es mantindria fins al final.