El Palau és líder a Segona per primera vegada

Un jugador de l’Artesa intenta controlar la pilota davant la pressió rival.

Un jugador de l’Artesa intenta controlar la pilota davant la pressió rival.JOAN GÓMEZ

El Palau d’Anglesola se situa líder per primer cop en aquesta categoria al derrotar l’anterior líder, l’Artesa de Segre, que baixa fins a la tercera posició. A més, el Palau ja suma 15 partits invicte a casa, una dada que arrossega des de la temporada anterior. El partit va començar molt igualat, però Ros va avançar l’Artesa abans del descans (0-1, 42’). Ja a la segona meitat, Serrano va igualar (1-1, 64’) i el Palau va començar a dominar el partit. Minuts més tard, Ramírez va avançar els locals (2-1, 73’), sent el gol definitiu que els va donar la victòria, malgrat que els dos conjunts van tenir diverses ocasions per moure el marcador.