El Benavent resol a la recta final del partit

Dos jugadors del Golmés disputen una pilota aèria davant d’un rival.

Dos jugadors del Golmés disputen una pilota aèria davant d’un rival.MAGDALENA ALTISENT

El Benavent es va imposar al Golmés en un partit dominat pels locals. La primera part va començar sense treva, ja que els dos conjunts van gaudir d’ocasions manifestes de gol per inaugurar el marcador. El Golmés va resistir i es va arribar al descans amb la màxima igualtat (0-0). A la segona part, el guió es va mantenir fins que el Benavent va realitzar canvis i Carrasco va confirmar la superioritat física anotant el primer (1-0, 63’). Un Golmés ja fatigat, i amb només dos homes de recanvi a la banqueta, va veure com Andrés sentenciava en el tram final del matx (2-0, 80’). El Benavent segueix quart amb 41 punts.