FUTBOL

El Lleida es retroba amb la victòria

Derrota per 2-0 el Paralada, segueix a quatre punts de la quarta plaça i manté viu el somni del play off

El Lleida es retroba amb la victòriaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha derrotat aquesta tarda en el Camp d’Esports el Peralada per 2-0, amb la qual cosa posa punt i final a una pèssima ratxa que l’havia portat a encadenar quatre derrotes i set jornades sense guanyar, cosa que havia compromès seriosament les seues opcions de play off. Amb aquesta victòria, l’equip de Joan Carles Oliva tanca la jornada en la sisena posició, amb 50 punts, a quatre de la zona de play off i manté viu el somni de classificar-se per al play off.

El Lleida ha aconseguit un triomf còmode en un partit que ha controlat des dels primers minuts. El Peralada amb prou feines ha inquietat la porteria defensada pel del planter Víctor Vidal i l’equip lleidatà, sense crear moltes ocasions, ha tingut el domini de la pilota. L’1-0 l’ha marcat Xemi en el minut 36 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

En Lleida s’ha mostrat més incisiu en la segona meitat, en la qual ha creat més ocasions de gol. El partit l’ha tancat amb el 2-0, marcat per Pedro Martínez (58) en transformar un penal comès sobre ell mateix.

El Lleida jugarà el seu pròxim partit dissabte, dia 27, a les 17.00, en el camp del Conquense.