ATLETISME EUROPEU SUB-23

Aleix Porras accedeix a les semifinals dels 400 tanques amb el segon crono

Aleix Porras, en imatge d’arxiu, ja és a semifinals.

Aleix Porras, en imatge d’arxiu, ja és a semifinals.SEGRE

L’atleta d’Alpicat Aleix Porras va aconseguir classificar-se ahir, tal com estava previst, per a les semifinals de la prova dels 400 metres tanques del Campionat d’Europa sub-23 que es disputa des de dijous passat fins demà diumenge a Gävle (Suècia).

L’Aleix va córrer la segona de les quatre sèries classificatòries, que va ser la més ràpida, i va acabar en segona posició amb un temps de 51”09 després de l’alemany Constantin Preis, que va parar el crono en 50”85. Els dos atletes van ser els que van marcar els millors temps de totes les sèries.

Avui el lleidatà disputarà la segona semifinal a partir de les 17.27 hores a la recerca d’un lloc per a la final de demà. De les dos semifinals es classifiquen els tres primers de cadascuna i els dos següents amb millor temps.

Pel que fa a la resta de l’equip espanyol, el resultat més destacat va ser el del saltador de llargada Héctor Santos, que va aconseguir la medalla de plata amb una marca personal de 8.19 metres.

La marca de Santos suposa mínima per al Mundial de Doha i el col·loca com a setè espanyol absolut de tots els temps i tercer sub-23, la tercera medalla que obté un atleta estatal en aquesta prova en un Europeu d’aquesta categoria.