CICLISME CAMPIONATS

Un ciclista lleidatà es proclama campió d'Espanya en la categoria M50

Aquesta prova consisteix en realitzar el màxim de quilòmetres possibles durant 24 hores fent voltes al circuit

Diego Castillo, en primera posició.

El ciclista lleidatà Diego Castillo, de l'Ennortis Team, s'ha proclamat aquest cap de setmana campió d'Espanya en la categoria Master 50 al campionat d'Espanya d'Ultrafons 24 hores 2019, disputat al circuit Ricardo Tormo de Xest.

Aquesta prova consisteix en realitzar el màxim de quilòmetres possibles durant 24 hores fent voltes al circuit. Castillo va quedar en la quarta posició absoluta i primer en la categoria dels veterans M50, amb 764 km i 191 voltes al circuit. El també ciclista lleidatà Amadeu Vidal va quedar en vuitena posició absoluta i en segona posició en la categoria M40, amb 174 voltes.

La competició va comptar amb més de 300 ciclistes i es va celebrar malgrat les altes temperatures que van arribar als 38 graus. Els campions absoluts van ser Ziortza Villa i José Antonio Cavero, també campions d'Espanya Ultrafons 12 hores.