El Granada apallissa un Espanyol ressacós de la classificació europea

Els blanc-i-blaus només sumen un punt de nou

Wu Lei cau davant el defensa del Granada Duarte.

Wu Lei cau davant el defensa del Granada Duarte.EFE

El Granada va firmar un contundent triomf, el primer a LaLiga de la temporada, contra l’Espanyol al RCDE Stadium (0-3) després d’encarrilar el xoc en el primer quart d’hora i assestar dos cops a l’amfitrió, quan millor estava, en cinc minuts.

No era el dia dels blanc-i-blaus, que sumen un punt de nou. Els periquitos, amb Wu Lei en punta, van intentar controlar la pilota des del primer moment. Malgrat algunes contres del Granada, sense perill, el domini era local. Als sis minuts, Vargas va rematar de cap una centrada des de la dreta que Rui Silva va desviar per molt poc. Els visitants, tot i la pressió, no esperaven al darrere. Quan es desenganxaven del rival, amenaçaven amb criteri l’àrea de Diego López. I al minut 13 va arribar el premi: Machís va firmar una fuetada que va rebutjar el porter, però Puertas va estar molt atent i va marcar a plaer el primer de la tarda. Els intents de l’Espanyol per remuntar van ser nuls. El Granada es va protegir bé davant de les amenaces de Vargas i Wu Lei, els més actius en atac. Els andalusos va apostar per fer seure Soldado i alinear Carlos Fernández. El moviment li va sortir bé al conjunt andalús. La primera acció del futbolista va acabar en el 0-2. Marc Roca va desviar una pilota per tallar una acció clara de gol i l’atacant va estar atent per aprofitar l’ocasió. El blanc-i-blau Ferreyra va entrar al verd, però era la festa del Granada. Azeez va connectar una centrada precisa de Machís i va sentenciar el duel amb el 0-3 al 73, cosa que va silenciar l’estadi i provocar que alguns aficionats abandonessin el seient.