VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Rodi Balàfia s'estrena amb una derrota per la mínima

Un jugador del Torredembarra remata davant del bloqueig de dos rivals del Balàfia.CARLES MIRANDA

El Rodi Balàfia va inaugurar ahir la temporada amb una derrota per la mínima davant del Torredembrra (2-3), en un encontre en què els lleidatans van anar de menys a més i que es va acabar decantant pel costat tarragoní al tie break.

Els principis de set van ser igualats, encara que amb el pas dels minuts el Torredembarra anava pressionant els lleidatans des del servei, cosa que els dificultava molt l’atac.

D’aquesta forma, els tarragonins van deixar els locals contra les cordes i es van col·locar 2-0. Malgrat això, el Balàfia va reaccionar i va aconseguir emportar-se els dos sets següents per portar el matx al tie break.Al set de desempat tanmateix, els lleidatans van perdonar massa en atac i van acabar caient davant d’un Torredembarra més regular, malgrat haver disposat de fins a quatre boles de partit.