FUTBOL

El Lleida cau golejat a Sabadell (4-0)

Una expulsió en el minut 3 i dos penals en els primers 25, han facilitat la derrota d’un equip que només ha sumat 2 punts dels últims 18

El Lleida cau golejat a Sabadell (4-0)CARLES MIRANDA

El Lleida ha tancat l’any patint una estrepitosa golejada a Sabadell (4-0), amb la qual cosa l’equip de Molo encadena una ratxa de sis jornades sense guanyar. El Lleida acomiada l’any amb una dinàmica decebedora, ja que només ha estat capaç de sumar 2 punts dels últims 18 possibles i només ha guanyat un partit dels últims 9 que ha jugat.

L’equip, a més d’arribar al partit només 48 hores després d’haver jugat Copa davant de l’Espanyol, s’ha trobat molt aviat amb dos durs revessos. En el minut 3 ha patit un penal i l’expulsió de José Ruiz. Edgar Fernández ha marcat l’1-0 i el Lleida ha hagut de jugar els 87 minuts restants amb 10 jugadors. A més, en el minut 24 l’àrbitre li ha assenyalat un segon penal, que ha transformat en el 2-0 Adri Cuevas. També ha perdut Trilles per lesió.

En la segona part el Sabadell ha marcat dos nous gols. Aleix Coch ha firmat el 3-0 en el minut 55 i Ángel Martínez ha posat el 4-0 en el 69.

És la segona vegada en tota la història del Lleida Esportiu que l’equip perd per quatre gols de diferència. L’anterior va ser el 3 d’octubre de 2015, quan en va caure 5-1 en el camp del Villarreal B. A més, amb el d’avui i comptant el de la Copa, encadena 506 minuts sense marcar un gol, en la segona pitjor ratxa de la història del club. L’anterior va ser el 2017, quan va estar 568 minuts sense veure porta.