HOQUEI

El Llista cau davant del Reus

Derrota inapel·lable per 0-5 davant d’un rival superior que ha sentenciat en sis minuts

El Llista cau davant del ReusCARLES MIRANDA

El Lleida Llista ha patit aquest migdia una derrota clara davant del Reus (0-5), en un partit que els tarragonins han sentenciat en poc més de sis minuts. El Reus ha sortit a la pista amb molta més intensitat que els lleidatans i als 29 segons ja tenia el marcador al seu favor (0-1). El Llista ha millorat en la segona part, però no ha tingut encert en les ocasions que ha creat i s’ha vist castigat per una derrota excessiva.

El Llista ha començat cometent errors i amb poca intensitat, el que li ha penalitzat davant d’un dels grans de l’OK Lliga. Als 29 segons Romà Bancells ha marcat el 0-1 i, en el minut 6, Marc Julià ha posat el 0-2 al marcador. Al Llista li ha costat reaccionar i sort ha tingut de les parades de Lluís Tomàs per retirar-se al descans amb aquest 0-2.

En la segona part el Llista ha donat millor imatge. Ha jugat més intens i ha portat el pes del partit durant diversos minuts, però li ha faltat encert en les ocasions clares que ha tingut. En el minut 38 Marc Julià ha anotat el 0-3 que ja ha liquidat el partit. A partir d’aquest moment, el Reus ha marcat dos gols més, el 0-4 en el minut 43, obra d’Álex Rodríguez i el mateix jugador ha marcat el 0-5 en el minut 47, el que ja ha suposat un càstig excessiu per als lleidatans.