El Mollerussa va saber patir per rendibilitzar l'autogol local i sumar tres punts

El Mollerussa va saber patir per rendibilitzar l’autogol local i sumar tres punts || El triomf dels del Pla trenca la mala dinàmica de 4 partits sense guanyar en què només havien marcat un gol

Álvaro Muñoz intenta controlar la pilota davant de la pressió d’un defensor tarragoní.ÁREA 11

Amb un desafortunat autogol del defensor local Edu Escoté en va tenir prou el Mollerussa per vèncer al Catllar (0-1) i trencar així una mala dinàmica de quatre partits sense guanyar, que havia augmentat fins i tot més la necessitat de derrotar el cuer.

Conscients de la transcendència del partit, els del Pla d’Urgell van plantejar un xoc molt seriós amb la intenció d’anar desgastant la resistència tarragonina a mesura que anessin passant els minuts, però la serietat va derivar també en un respecte excessiu que els locals van intentar aprofitar sense èxit.

El Catllar, que afrontava el duel com una de les últimes opcions d’aferrar-se a la permanència, atesa la seua condició de cuer, va gaudir de diverses ocasions per avançar-se. No obstant, entre la bona feina del porter Joan Marc i el poc encert dels atacants locals van portar l’encontre a la mitja part sense gols, encara que Òscar Canadell hauria pogut obrir el marcador al tall del descans.

El guió amb prou feines va canviar després dels primers 45 minuts, i el vent, protagonista durant tot el partit, dificultava la fluïdesa en el joc dels dos conjunts.

Els locals continuaven intentant-ho però, a mitjans del segon temps, el Mollerussa es va trobar amb l’autogol d’Edu Escoté, que en el seu intent de rebutjar la pilota va veure com va acabar per introduir-la a la seua porteria davant de la mirada del porter, que es trobava massa avançat.

El Mollerussa va saber rendibilitzar el gol i es va defensar dels atacs locals per acabar sumant una victòria vital per a la lluita per la salvació, que tindrà una altra batalla la setmana que ve amb la visita del Martorell, l’equip que ara mateix marca la promoció de descens amb 25 punts, quatre menys que els de Josep Maria Turull.

“Hem pogut trencar la mala dinàmica que portàvem” Al final del partit, el tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar molt content amb la victòria aconseguida. “Hem pogut trencar la mala dinàmica que portàvem. A més, penso que, per ocasions i per mèrits, hem merescut posar-nos al davant en el marcador i el resultat final és just”, va asseverar.