FUTBOL SALA COPA D?ESPANYA

El Barça jugarà la final amb el Valdepeñas al derrotar ElPozo

Els jugadors blaugrana celebren un dels seus gols.

Els jugadors blaugrana celebren un dels seus gols.EFE/DANIEL PÉREZ

Daniel Shiraisi, amb un gol a 7 minuts del final, va culminar la remuntada blaugrana contra ElPozo Múrcia i va llançar l’actual campió a la final de la Copa d’Espanya d’avui (18.30, Gol) amb el Valdepeñas, que en l’altra semifinal va derrotar el Movistar Inter (3-2). El 0-1 va ser un golàs de Fernando, d’una qualitat exquisida, pel control i per la definició per sobre de Juanjo, un mur per a la resta de jugadors. El porter blaugrana va ser una altra de les figures del partit per les seues parades. Una de decisiva quan el marcador era de 2-1 al tram final a Andresito. Després, Adolfo va sentenciar de volea amb el 3-1 abans d’entrar en l’últim minut del duel, que ja era del Barça. El 3-2 final del brasiler Paradynski va arribar a tres segons del final. Massa tard per alterar ja el pas del bloc blaugrana, que avui persegueix la cinquena Copa, davant d’un Valdepeñas que ja l’ha guanyat en Lliga.