FUTBOL

El Lleida comença la segona volta guanyant L’Hospitalet

Per 3-0 amb gols de Yasser, Raúl González i Fernando Cano, en un partit en el qual va debutar l’últim fitxatge blau Albert Torras, i Molo i un jugador visitant van ser expulsats

El Lleida comença la segona volta guanyant L'Hospitalet

El Lleida comença la segona volta guanyant L'HospitaletJORDI ECHEVARRIA

El Lleida Esportiu ha començat de la millor forma la segona volta amb una victòria contundent davant de L’Hospitalet per 3-0. Tots els gols han arribat en la segona part per mediació de Yasser, que s'ha estrenat com a golejador; Raúl González, que ha anotat el seu sisè gol aquest curs; i Fernando Cano, que ha tancat el compte a poc més d’un quart d’hora per al final del partit. La primera meitat ha acabat sense gols, però han estat protagonistes les expulsions. Una per cada bàndol. El tècnic de l’equip blau Molo ha vist la targeta vermella en el minut 24 i, al tall del descans, el col·legiat ha fet el mateix amb el visitant Jorquera.

Amb aquesta gran victòria, l’equip lleidatà se situa tercer en la classificació amb 16 punts. En el minut 57 del partit s'ha produït el debut de l’últim fitxatge del club, Albert Torras, que ha substituït Chavero.