HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Triomf per somiar

L'Associació guanya un rival directe com l'Almassora i s'atansa a la permanència || Tyaglyay va ser la jugadora local més destacada a l'anotar catorze gols

Emma Precup, jugant amb mascareta igual que Pop (darrere), intenta avançar davant la defensa rival.AMADO FORROLLA

L’Associació Lleidatana va sumar ahir una victòria vital davant d’un rival directe com l’Almassora, que li permet continuar somiant amb la permanència. La jove de disset anys Ekaterina Tyaglyay va ser la més destacada de les lleidatanes amb catorze gols. Amb aquest triomf, les lleidatanes són antepenúltimes, a dos punts de la zona de salvació assegurada, ja que baixen els dos últims de cada grup i els dos pitjors antepenúltims.

Les de Miroslav Vujasinovic van sortir a la pista una mica descentrades. Així, les castellonenques van començar al davant, tot i que amb avantatges mínims, mentre l’Associació perdonava amb imprecisions al contraatac. Amb el pas dels minuts, les lleidatanes van anar trobant-se i als 25 minuts de partit van aconseguir avançar-se per primera vegada.

Al descans, les de Vujasinovic se n’anaven als vestidors amb un avantatge mínim (15-14) i amb tot per decidir-se. Després de la pausa, l’Associació va sortir en bloc i va aconseguir posar terra pel mig per primera vegada en el partit. Durant els primers cinc minuts, un parcial de 4-0 deixava el marcador en 19-14, amb les lleidatanes jugant, finalment, amb confiança i sense cometre errors. En defensa, les locals van aconseguir a la fi dificultar la connexió entre la primera línia i el pivot de les rivals, que era des d’on els havien estat fent mal a la primera meitat.

Així les coses, l’Associació va aconseguir un marge màxim de set gols. A partir d’aleshores, tanmateix, van tornar els dubtes i l’Almassora va aconseguir retallar el desavantatge a tres gols. Malgrat tot, les lleidatanes van tirar d’ofici i van aconseguir aguantar el marcador per adjudicar-se la victòria.