L'Atlètic es deixa dos punts més, però aguanta el liderat

Un punt sobre el Madrid i amb el Barça a dos

Claudio Bravo, porter del Betis, refusa una pilota.

Claudio Bravo, porter del Betis, refusa una pilota.EFE

L’Atlètic de Madrid va empatar (1-1) a l’estadi Benito Villamarín en un partit gris, on el millor per als seus interessos va ser el punt amb què manté el liderat a LaLiga a falta de vuit jornades, encara que el Betis el va posar en problemes amb les seues ganes d’assentar-se a la zona europea, en què ara està com a sisè classificat. Però malgrat mantenir el liderat, l’equip de Simeone es va deixar dos punts més, amb la qual cosa ara té el Madrid a un i el Barça a dos. Si el Barcelona hagués guanyat el clàssic, hauria acabat la jornada com a líder en solitari.

L’Atlètic, ple de baixes, va veure accentuat el problema amb les lesions del portuguès Joao Félix i el defensa anglès Kieran Trippier, inconvenients que va notar molt contra un rival que a la segona part va arriscar més. Una diana de Cristian Tello als vint minuts va contrarestar la que va marcar el belga Yannick Carrasco al començament del matx. El marcador ja no es va moure més en un partit en el qual va semblar que tots dos es van conformar amb l’empat.

Simeone va tenir la baixa d’última hora del francès Thomas Lemar per unes molèsties a la cara posterior de la cuixa, que es va unir a les de l’uruguaià Luis Suárez, Marcos Llorente i el francès Kondogbia, els tres sancionats, més Moussa Dembélé, que continua amb entrenaments individualitzats per la baixada de tensió lleu que li va provocar un desmai fa dos setmanes i mitja.