Suècia guanya per la mínima i lidera el grup d'Espanya

Una acció del partit entre Suècia i Eslovàquia.

Una acció del partit entre Suècia i Eslovàquia.EFE

Una gran segona part d’Alexandr Isak va permetre a Suècia doblegar l’espessa defensa eslovaca (1-0), que només va cedir des del punt penal a falta d’un quart d’hora per al final. El davanter de la Reial Societat va portar de corcoll la defensa rival i va enamorar els aficionats en els segons 45 minuts, després d’una esperpèntica primera part dels dos equips en què la por de perdre va poder a les ganes de guanyar. Després d’aquesta victòria, Suècia lidera provisionalment el Grup E, el mateix en el qual juga Espanya, amb 4 punts, cosa que l’atansa als vuitens de final.

Malgrat les crítiques per la falta d’ambició al primer partit, Suècia va repetir el mateix onze que va empatar sense gols contra Espanya. Des del principi, els suecs es van fer amos de la pilota, però Eslovàquia va aconseguir equilibrar el joc i l’encontre va entrar en una fase oberta en què podia guanyar qualsevol. Finalment ho va fer Suècia, gràcies al gol de penal de Forsberg.