El Llista destrossa el Reus en el seu comiat de Bell-lloc (6-3)

El Llista s’ha acomiadat de Bell-lloc i ha estrenat nova denominació -Finques Prats Lleida, pel seu nou patrocinador- esclafant al Reus, un dels grans de l’OK Lliga, per 6-3. Els jugadors entrenats per Albert Folguera sempre han anat per davant al marcador, però la victòria no ha estat ni de bon tros senzilla. En l’inici del partit, el porter Martí Serra ha estat clau en parar primer un penal en el minut 1 i poc després una falta directa. Els locals han passat de poder estar per darrere al marcador a avançar-se gràcies a un gol de Bruno di Benedetto. A partir d’aquí, el Finques Prats Lleida s’ha desencadenat i ha firmat una gran primera part que ha acabat amb 3-0 després de sengles gols de Jordi Badia i Sergi Folguera. La distància encara s’ha ampliat més en l’inici de la segona part, quan Joan Cañellas ha marcat el 4-0. Llavors, el Reus ha reaccionat amb dos gols, fins el 4-2. Oriol Vives ha donat tranquil·litat amb el 5-2, i encara que el Reus ha tornat a marcar, Andreu Tomàs ha firmat el 6-3 a l’última acció del partit. Amb aquesta victòria, el Llista segueix tercer, en lloc de Lliga de Campions, només per darrere del Barça i el Liceo.