Futbol

El Lleida guanya al camp de l'Europa (0-1)

Encadena sis jornades sense perdre en les que ha sumat 16 dels 18 punts possibles

El Lleida guanya al camp de l'Europa (0-1)CARLES MIRANDA

L’arribada de la "normalitat" institucional, que el tècnic del Lleida, Gabri García, agraïa en la prèvia, s’ha transformat sobre el terreny de joc en una nova jornada d’imbatibilitat per als lleidatans. El Lleida ha guanyat 0-1 en el camp de l’Europa, gràcies a un gol de Moha en el minut 57.

Amb aquesta victòria el Lleida suma tres valuosos punts que li permeten continuar atansant-se a les posicions de play off d’ascens a la Tercera RFEF. Encadena, a més, sis jornades sense perdre, en les que ha sumat 16 dels 18 punts possibles. Amb el triomf en el Nou Sardenya, el Lleida ha guanyat cinc dels sis últims partits que ha disputat.

Davant de l’Europa, en un partit equilibrat, els de Gabri han tingut el domini en diversos moments, però l’ajustat del marcador els ha portat a patir en els minuts finals, encara que la seua consistència defensiva els ha permès sumar un triomf molt valuós.