L'Alcarràs deixa escapar el triomf al tram final després d'un bon partit

Els lleidatans guanyaven 3-1 al minut 85

Youssef, golejador de l’Alcarràs per partida doble, en una acció del partit d’ahir contra el Gavà.MAGDALENA ALTISENT

L’Alcarràs va deixar escapar un triomf que tenia fet al minut 85, amb 3-1 al marcador, però que va acabar amb empat a tres després de dos accions poc contundents a l’àrea lleidatana que el Gavà va aprofitar per marcar. La igualada no va fer justícia al bon duel lleidatà, amb trams de ritme trepidant i nombroses ocasions a la porteria d’Arnalot. El gol d’Iker al minut 6 (1-0) no va ser, ni de bon tros, la primera ocasió de perill de l’Alcarràs, perquè abans Youssef ja havia amenaçat Arnalot fins en dos ocasions: primer amb una jugada personal i després amb una vaselina que el porter va treure sobre la línia. Amb el marcador a favor, l’Alcarràs va seguir atacant amb tot la porteria visitant, i al minut 12 Youssef posava el 2-0 per culminar un inici de partit fulgurant, que només va mitigar amb un tret al pal del Gavà passats els 20 minuts. Tot i així, l’Alcarràs encara va tenir dos accions més per ampliar el marcador, però sense encert.

La segona meitat va començar amb una gerra d’aigua freda per als locals, ja que tot just sortir Jermaine va posar el 2-1 a la sortida d’un córner. Però al minut 61, Youssef va tornar a ampliar l’avantatge per als lleidatans, amb una gran rematada de cap creuada a què Arnalot no va poder arribar. Quan el partit semblava tancat, els gols de Bilal i Ferran, després de dos accions mal defensades a l’àrea local, van posar l’empat definitiu (3-3).