El Lleida aconsegueix una victòria d’or a Terrassa (1-2)

L’equip de Grabi no guanyava en un desplaçament des de feia dos mesos

El Lleida aconsegueix una victòria d'or a Terrassa (1-2)

El Lleida aconsegueix una victòria d'or a Terrassa (1-2)CARLES MIRANDA

El Lleida ha tornat a guanyar fora de casa després de dos mesos. L’equip de Gabri ha firmat una important victòria en el camp del Terrassa, on s’ha imposat per 1-2, la qual cosa li permet allunyar-se de la zona de descens. A l’equip lleidatà han debutat els dos jugadors ucraïnesos acabats de fitxar, Danylo Goncharuk i Denys Svityukha.

En un partit que l’equip afrontava amb diverses baixes, el Lleida s’ha avançat molt aviat al marcador. Febas ha anotat el 0-1 en el minut 21 i, poc després, al 26, Alpha ha ampliat l’avantatge en marcar el 0-2 El Terrassa ha retallat distàncies en el minut 33 amb un gol d’Akito.

En la segona part el Terrassa s’ha bolcat sobre la porteria lleidatana, però l’equip ha aguantat ben enrere i Ramon Vila ha parat tot el que li ha arribat. Alpha ha tingut una gran ocasió en el minut 81, però el marcador ja no s’ha mogut i el Lleida ha sumat tres punts d’or. L’equip no guanyava des del 6 de febrer, quan en va vèncer 0-1 en el camp de l’Europa. Des d’aleshores havia encadenat tres derrotes en d’altres tantes sortides.