FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs venç i segella així la permanència

Es retroba amb la victòria després de cinc jornades || Goleja el Viladecans en un partit intranscendent després d'haver-se despenjat del cap de la taula

Masegosa celebrant un dels dos gols que va anotar contra el Viladecans.

Masegosa celebrant un dels dos gols que va anotar contra el Viladecans.POL PUERTAS

L’Alcarràs es va endur els tres punts en el seu últim duel de la temporada, cosa que li confirma la salvació. Va obrir el marcador al minut 25 gràcies a una bona jugada de Youssef, però deu minuts després, un rebot a l’àrea local permetria al Vilanova empatar el xoc. Ja al segon temps, l’Alcarràs va sortir a buscar el matx i un golàs de Cortés el va tornar a posar al davant.

Per rematar el matx, Youssef va completar el doblet amb un gol a la sortida d’un córner. El Vilanova va intentar remuntar l’encontre fins al final però no va tenir encert. Golejada de l’Atlètic Lleida per tancar la temporada a casa.

El conjunt de la capital del Segrià va vèncer còmodament el Viladecans en un partit en què cap dels dos equips s’hi jugava res, però que va permetre als locals recuperar les bones sensacions de l’inici de temporada. També es va poder donar minuts de joc als jugadors menys habituals, perquè així entressin en ritme de competició. El matx va ser molt plàcid per als locals, encara que abans del quart d’hora de joc van haver de fer un canvi obligat per lesió, en el qual va entrar Canadell.

Al minut 25, Masegosa va arribar per banda i va sorprendre amb un fort tret que va acabar en gol. Menys de deu minuts després, una bona jugada col·lectiva dels locals va permetre a Huertas anotar el segon gol de l’Atlètic. Just abans del descans, un malentès entre els dos centrals, que encara no havien jugat junts, va deixar la pilota servida a un atacant rival, perquè anotés la diana visitant.

L’enfrontament va arribar al descans amb un marcador igualat però amb clar domini local (2-1). Tot just iniciar-se la segona meitat, l’Atlètic Lleida va anar a tancar el partit, i una altra bona jugada dels locals va permetre a Canadell anotar el tercer gol de l’encontre. A la recta final del xoc, Masegosa va anotar el seu segon gol de la tarda i va sentenciar el duel.

Aquest triomf els va permetre acabar amb la ratxa de cinc derrotes consecutives que arrossegaven en lliga. L’enfrontament va tenir poca afluència de públic a causa de les altes temperatures que està vivint la ciutat de Lleida i també per la celebració de l’Aplec del Caragol. Dura derrota del Solsona en la visita a Gavà.

L’equip visitant va començar bé el partit, ja que va tenir nombroses ocasions, però el porter del Gavà va ser decisiu en aquestes accions. El Gavà va jugar al contraatac per aprofitar al màxim la velocitat dels atacants i es va avançar 2-0. El Solsona va aconseguir anotar abans del descans i es va il·lusionar amb el triomf.

Però al segon temps el Gavà va seguir amb el seu pla de joc i va aconseguir anotar dos gols més. Els jugadors del Solsona van mantenir el seu afany d’intentar empatar, però ja va ser impossible.