Derrota inflada de l'AEM a casa per 1 a 5

Derrota inflada de l'AEM a casa per 1 a 5Carles Miranda

L'equip lleidatà no ha sabut materialitzar les seves ocasions i Osasuna ha fet sang en el tram final.

Els primers minuts del partit han estat marcats pel ritme imposat de les jugadores de Rubén López. No obstant això, les primeres a avançar-se al marcador han estat les navarreses que han aprofitat un error defensiu de l'AEM i Patri Zugasti ha finalitzat amb contundència (0-1). Les jugadores lleidatanes no han abaixat els braços i han continuat amb la iniciativa del partit. Així i tot, l'Osasuna també ha aprofitat els seus extrems i ha mantingut el seu joc vertical. Per sort, en una jugada fortuïta d'atac de l'AEM i després d'un embolic a l'àrea de l'Osasuna, les jugadores navarreses s'han acabat introduint la pilota en pròpia porta (1-1). La celebració no s'ha allargat massa en el temps, ja que pocs minuts després la davantera de l'Osasuna, Patri Zugasti, ha marcat un espectacular gol olímpic que fet posar per davant el conjunt navarrés. Abans de marxar cap als vestidors l'AEM ha tingut més ocasions i una jugada polèmica que ha acabat amb Iris Aixalà a terra, però l'àrbitra no ho ha considerat penal.

La segona meitat ha començat amb anades i vingudes per ambdós equips, però un autèntic golàs de falta d'Arantxa Medina ha fet engreixar el marcador per part del conjunt de les navarreses (1-3). L'AEM no es volia desenganxar del partit i just a la següent jugada Anita ha estavellat la pilota al pal. De tota manera, l'AEM no ha sabut refer-se i l'Osasuna s'ha fet gran, fet que ha provocat que cresques la diferència. En primer lloc, Patri Zugasti ha tornat a marcar i ha firmat el seu hat-trick particular (1-4) i més tard, al minut 84, Carmen Sobrón ha marcat l'1 a 5 definitiu.

L'AEM ocupa la catorzena posició de la classificació general amb 7 punts de 24 possibles i la setmana visita el Deportivo que ocupa la zona alta de la lliga.