La Pobla guanya un complicat Andorra B

Una rematada a porteria de la Pobla en el partit contra l’Andorra B.

Una rematada a porteria de la Pobla en el partit contra l’Andorra B.TOMÁS GARCÍA ESPOT

La Pobla va aconseguir guanyar a casa amb un combatiu Andorra B (3-2). El matx va començar amb un inici fulgurant de l’equip local, que al minut 12, ja anava guanyant de dos. D’aquesta manera es va arribar al descans (2-0).

A la segona meitat, es va girar la truita i aquesta vegada va ser l’Andorra B el que va sortir millor al camp i va aconseguir entrar ràpidament al partit (2-1). No obstant, els locals van aconseguir ficar terra pel mig poc després (3-1). Els visitants no van abaixar els braços en cap moment de l’encontre i van acabar retallant distàncies en el marcador i ficant la por al cos dels locals (3-2).