Remuntada èpica de l'ICG Força Lleida a Albacete (75-81)

Michael Carrera, ahir durant el partit a Albacete

Remuntada èpica de l'ICG Força Lleida a Albacete (75-81)Area 11

L'ICG Força Lleida ha aconseguit una remuntada èpica a la pista de l'Albacete, en un partit que arribava perdent a falta d'un minut i s'ha acabat imposant per 75 a 81, per aconseguir la novena victòria de la temporada. Els de Gerard Encuentra han anat a remolc la majoria del partit amb desavantatges de més de 10 punts. Rafa Villar ha disputat 22 minuts en el seu debut amb la samarreta del Força Lleida, aprofitant les baixes de Santana, per lesió, i Lobo, per sanció.

El partit ha començat molt bé per l'ICG Força Lleida amb un 5 a 12 favorable i tots els jugadors endollats, però a partir d'aquest instant un parcial de 13 a 0 pels locals ha estat clau en el transcurs del matx. Moments de desconnexió absoluta han provocat que un Albacete, que travessava una bona ratxa de resultats, es trobés amb un bon avantatge al marcador. Un encert molt gran des de la línia de 3 els permetia mantenir la distància. El primer quart ha finalitzat amb un 24 a 17. A l'inici del segon quart els lleidatans han millorat sobretot en defensa amb l'experiència d'Urtasun i bons minuts de Carrera o Villar. El partit s'ha tornat a posar costa amunt, amb un parcial de 10 a 1 per l'equip local, gràcies a l'encert en el triple. Al descans els de Gerard Encuentra arribaven amb la sensació d'haver estat inferiors a l'Albacete amb un 44 a 33.

El tercer quart ha estat un estira-i-arronsa per part dels dos equips, cada vegada que l'ICG Força Lleida s'apropava al marcador l'Albacete aconseguia encadenar dues cistelles en atac i així mantenia una distància propera als 10 punts. El tercer quart ha finalitzat amb un 62 a 51 que obligava els lleidatans a reaccionar. Un bon inici de l'equip, però en especial de Nze a l'últim quart, han permès als jugadors creure amb la victòria. L'Albacete continuava sobrevivint a base de triples i posava un 73 a 65 que semblava definitiu. Després de dos temps morts de Gerard Encuentra l'equip ha reaccionat i amb un triple de Carrera sumat a una cistella a la contra de González el partit estava empatat a 75. A partir d'aquest moment els lleidatans han jugat millor el minut final i gràcies a un triple de González han sentenciat el partit. Victòria agònica per 75 a 81.

L'ICG Força Lleida obté la novena victòria (9-3) i es manté a la tercera posició de la classificació. No hi ha molt temps per descansar perquè dimarts, a les 20:45, l'equip rep al Cáceres en una nova jornada de Leb Or a l'Espai Fruita Barris Nord.