Bàsquet

Remuntada històrica de l'ICG Força Lleida a Almansa (67-70)

Els lleidatans han arribat a perdre per 31 punts al tercer quart i han remuntat el partit tot i la desqualificació de Carrera quan faltaven 8 minuts | Un parcial de 24-50 a la segona meitat ha capgirat el marcador | Biram Faye no ha debutat amb l'equip

Carrera anota una cistella

Carrera anota una cistellaJAVI ENJUANES

El partit ha començat des de l'inici amb l'Almansa superant als lleidatans en tots els aspectes del joc. Els de Gerard Encuentra no han anotat la primera cistella en joc fins al minut 6 de partit i el parcial ha anat augmentat fins al 17-4 quan Encuentra ha demanat el primer temps mort del partit. Un Almansa encertat des de la línia de tres ha continuat fent mal als lleidatans i han deixat un marcador final del primer quart de 22-9. Tot i el resultat, les sensacions eren molt dolentes per l'equip de Lleida i a l'inici del segon quart s'han deixat anar i els locals ho han aprofitat per situar la diferència al marcador per sobre dels vint punts. Els jugadors es veien sense confiança i tot feia pensar en un marcador d'escàndol contra els lleidatans. S'ha arribat al descans amb un triple sobre la botzina de l'Almansa per tancar la primera meitat amb un 43-20, uns minuts impropis i inadmissibles de l'ICG Força Lleida.

Després del pas per vestidors l'Almansa ha començat endollat de tres i ha arribat a la màxima de més 31 que semblava sentenciar el partit. A partir d'un temps mort d'Encuentra, l'equip s'ha tret pressió i ha començat a jugar com ens té acostumats. L'Almansa s'ha relaxat i el partit ha entrat en un terreny favorable als lleidatans on Carrera, Urtasun i Vucetic han agafat protagonisme. Tot i el canvi d'imatge el Lleida ha arribat a l'últim quart perdent de 17 amb un 58-41. A poc a poc i fent les coses amb cap l'ICG Força Lleida ha anat retallant distància, però després d'una cistella de Carrera els àrbitres han xiulat la segona tècnica al veneçolà que ha marxat del partit. La baixa del millor jugador dels lleidatans ha estat un estímul positiu pels seus companys i amb un Brito endollat de tres, l'electricitat de Marcos i l'experiència d'Urtasun han provocat una remuntada històrica que ha acabat amb un 67-70 final.

L'equip està quart amb un balanç de 15-7 i buscarà continuar guanyant el pròxim divendres dia 10 a l'Espai Fruita Barris Nord contra l'Oviedo, el partit serà a les 21.00 del vespre.