Futbol

Victòria de mèrit de l'AEM per enganxar-se a la part alta (0-1)

Un gol d'Iris Aixalà al minut 75 de partit ha donat els tres punts a les lleidatanes davant l'UDG Tenerife B (0-1). Un partit molt igualat on l'AEM ha dominat a la primera part i ha sentenciat a la segona.

Celebració del gol del partit (0-1)

El partit ha començat bé per les lleidatanes que han tingut un pal de Lara Martínez per inaugurar el marcador. Amb el pas dels minuts el Granadilla ha anat entrant al partit i ha començat a arribar més a l'àrea visitant. Just abans del descans Mariajo ha tingut una nova ocasió per obrir el marcador, però finalment la pilota no ha entrat per poc i el partit ha arribat amb el 0-0 al descans.

A la segona part el Tenerife ha sortit millor i ha ficat contra les cordes a l'AEM que ha sabut sofrir per seguir amb la porteria a zero. L'AEM ha millorat amb els minuts i al minut 75 Iris Aixalà ha marcat el gol del partit en una jugada d'estratègia. Després del gol l'equip s'ha tancat endarrere i ha defensat els tres punts d'or per seguir a la part alta d'aquesta Primera Federació femenina. El següent cap de setmana les lleidatanes visitaran a les líders, el Barça B, diumenge a les 16.00 a la ciutat esportiva Joan Gamper.