HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Derrota de l'Alpicat amb un marcador excessivament voluminós (3-7)

Va arribar a col·locar-se 2-1 a l'inici de la primera meitat al remuntar el gol del Manlleu, 4t classificat, que el va golejar després del descans | Les de Miquel Serret lluiten encara per la permanència

Ona Moreno intenta controlar la bola per poder rematar davant de la porteria del Manlleu.CLARA LIÁÑEZ

El Lleidanet Alpicat va caure ahir per 3-7 amb el quart classificat de l’OK Lliga Femenina, el Manlleu, en un partit en què l’equip lleidatà no mereixia una derrota tan voluminosa, ja que va arribar a plantar cara en la primera part i l’inici de la segona a tot un rival de la zona alta de la taula. Mar Franci va ser baixa en les lleidatanes a l’estar sancionada per acumulació de targetes. Les de Miquel Serret, que tret d’excepcions no estaven encaixant massa gols, van veure en la segona part com el Manlleu assolia la xifra de set.

Però, anteriorment, el partit va estar molt més equilibrat del que indica el marcador final. Les visitants es van avançar sense haver transcorregut el primer minut de joc, però l’Alpicat no només va empatar immediatament sinó que es va posar al davant en el minut 6 després d’un penal transformat per Ona Moreno.Les lleidatanes no van poder aguantar l’avantatge fins al descans, ja que el Manlleu va assolir els vestidors amb un 2-4. Però en la represa, Laura Pastor, autora del primer gol de les locals, posava el 3-4 i permetia somiar a esgarrapar almenys un empat.

No va ser així. Les visitants, més efectives en les arribades a la porteria rival, van aconseguir tres gols més, un dels quals de falta directa a càrrec de Joana Comas que tancava el marcador. Després del partit, el tècnic local Miquel Serret va lamentar que “en defensa no ha estat un dels nostres millors partits”, però tot i així va admetre que “aquest era un encontre que al principi de temporada sabíem que podíem perdre perquè el Manlleu no és un rival de la nostra Lliga. Queden quatre jornades i, si guanyem tres enfrontaments, ens salvem segur”, va concloure.