ESPANYOL

1-2. L'Athletic enfonsa l'Espanyol

Els catalans pateixen la seua cinquena derrota consecutiva i es mantenen en els llocs de descens

L’Athletic Club va guanyar (1-2) l’Espanyol en el RCDE Stadium amb un gol en el minut 22 d’Iñaki Williams i un altre del seu germà Nico en el 75, que van deixar sense efecte l’estrena de Luis García com a nou entrenador blanc-i-blau.

Els catalans, malgrat el gol al 90 de Darder, pateixen la seua cinquena derrota consecutiva i es mantenen en els llocs de descens. El quadre local va estar a prop de l’empat amb un gol de Braithwaite anul·lat pel VAR en els últims minuts de l’a primera meitat.

En la represa, els blanc-i-blaus es van mostrar més incisius, però no van poder donar la volta al resultat. De fet, les ocasions de l’Athletic en la segona meitat no van cessar i Nico Williams va sentenciar la pugna.

1-2. L'Athletic enfonsa l'EspanyolEFE/ Quique García