ATLETISME CURSES POPULARS

Maria Benito i Sergi Bertran s'imposen en la Trobada d'Aristot

Moments previs a la sortida de la prova, al Pont de Bar.

Moments previs a la sortida de la prova, al Pont de Bar.TROBADA D’ARISTOT

Els atletes Maria Benito i Sergi Bertran van ser els guanyadors de la XVI Trobada d’Aristot, que va reunir el cap de setmana passat 302 atletes al Pont de Bar, fet que suposa un rècord de participació en aquesta cita i que va superar les previsions de l’organització de la trobada, que ja està consolidada. En la distància més llarga, de 22 quilòmetres, el triomf en la categoria femenina va ser per a Maria Benito, que va traspassar la línia de meta en primera posició seguida de Raquel Picón i Carolina Rius. Pel que respecta a la categoria masculina, la victòria se la va adjudicar Sergi Bertran, al qual van acompanyar en el podi Andreu Cantijoch, que va entrar en segona posició, i Marc Rota, que va ser tercer.

La competició, que forma part del Cadí Circuit Fer, s’ha consolidat ja com una de les més veteranes de la comarca. El recorregut principal era puntuable per a la 21a Copa Catalana de Curses de Muntanya. En aquesta jornada atlètica també es van disputar la carrera Half (16 km i 1.050 m de desnivell positiu) al costat de recorreguts més assequibles com la Pro (11 km i 600 m de desnivell) i l’Open (6,2 km i 290 m de desnivell). La Trobada d’Aristot, a més de la cursa, suposa un punt de trobada per als veïns d’aquesta població.