Aconsegueix contra l'Andratx la segona victòria consecutiva a la seua pista

Boladeres torna després de la lesió

Iris Tribó buscant una passada cap a una companya.

Iris Tribó buscant una passada cap a una companya. - JAVI ENJUANES

VÍCTOR PARACUELLOS

El Robles Força Lleida va aconseguir el segon triomf consecutiu a casa després de derrotar un aguerrit CB Andratx (80-67). El conjunt de Rubén Petrus va sortir contra el partit amb ganes de sentenciar per la via ràpida. Les balears es van mostrar fortes i van acabar el primer quart al davant (25-25). El segon quart va ser més tranquil que el primer, però les defenses continuaven sense aparèixer i els triples marcaven el partit. Així es va arribar al descans (42-41).

A la sortida de vestidors, el Robles sabia que no li convenia revolucionar el matx, així que va anar calmant el joc tot el tercer quart (58-54). Ja en l’últim període, amb ambdós equips esgotats, les locals, a través de Pilar Comella, van poder sentenciar el partit (80-67).Rubén Petrus va declarar després del partit: “Felicito la Judit [Boladeres] per tornar i pel partit que ha fet, i és que com sabem no hi ha cap partit senzill”, va concloure.