Enèsima derrota a casa

El Tàrrega pateix un nou revés davant de l'afició i cau contra el Sant Cugat, malgrat marcar primer

Els barcelonins van capgirar el resultat en 5 minuts

Una acció del partit d’ahir entre la UE Tàrrega i el Sant Cugat.

Una acció del partit d’ahir entre la UE Tàrrega i el Sant Cugat. - XAVIER SANTESMASSES

La Unió Esportiva Tàrrega continua sense saber guanyar a casa, on dels deu enfrontaments que ha jugat aquesta temporada, n’ha empatat tres i n’ha perdut set. Ahir diumenge va caure 1-3 contra el Sant Cugat, malgrat que es va avançar en el marcador gràcies a una diana marcada per Vinícius en el minut 6. Amb 1-0 es va arribar al descans i, a la represa, el Sant Cugat va capgirar el marcador en tan sols cinc minuts, amb l’1-1 de Manso al minut 50 i l’1-2 d’Arnau Benet al 54.

La jugada clau va arribar en el minut 78, quan els de l’Urgell van desaprofitar un penal al seu favor que els hauria permès empatar. Però Ibrahim el va llançar alt. Tot seguit, en el minut 80, el Sant Cugat va sentenciar l’encontre amb l’1-3, anotat per Guillem Benet. Aquesta derrota manté el Tàrrega en zona de descens.Després del matx, el tècnic, Fran Ríos, va dir que “l’enfrontament l’hem perdut nosaltres. El portàvem pel camí correcte, després de l’1-0, però en cinc minuts de la segona part hem tirat el duel”. Ríos va lamentar que “no tenim capacitat golejadora”.