LA CONTRACRÒNICA

JOSÉ CARLOS MIRANDA

El Lleida s’agrada primer i s’adorm després però es posa líder

Ivan Combes va disputar els primers minuts a la Lliga amb el Lleida.

Ivan Combes va disputar els primers minuts a la Lliga amb el Lleida. - JORDI ECHEVARRIA

Amb uns primers quaranta-cinc minuts per emmarcar, el Lleida va resoldre amb summa facilitat l’escull del Torrent, un acabat d’ascendir que era una de les revelacions del campionat, demostrant que alò de Formentera de fa una setmana ja està oblidat. Els de Viadero se’n van anar al descans amb un 3-0 favorable per a entusiasme dels seus incondicionals, que van tornar a omplir, bé, és un dir, les grades del Camp d’Esports. La victòria final (4-1) permet als blaus tornar a ser colíders, empatats amb l’Hèrcules, després del seu empat a Terrassa (2-2) igualant un 2-0 advers. Però atenció al Badalona Futur, que és tercer a només un punt.Dins de la placidesa de la victòria convé destacar que en el segon temps el Lleida va aixecar el peu de l’accelerador donant vida al rival, que va escurçar distàncies i poc més, abans d’encaixar el darrer gol de Soto, que va entrar després del descans. Per cert que Viadero, que juga habitualment amb dotze, tretze jugadors, aquesta vegada, cosa inusual en ell, va fer fins a quatre canvis donant entrada, a més de Soto, a Mateo, un titular habitual, Toni Vicente i Combes, al qual va donar minuts després d’haver firmat aquesta mateixa setmana el seu contracte amb el primer equip. L’altre fet destacable és l’idil·li que sosté Chuli amb l’afició, demostrant que no hi ha res com caure en gràcia. El seu doblet d’ahir va consolidar la victòria i, no només això, el col·loca com a pitxitxi de la categoria, amb sis gols, compartint l’honor amb Forgas del Sant Andreu que, ves per on, protagonitzaran aquest diumenge vinent al Narcís Sala un duel d’artillers, ja que el Lleida visita els barcelonins, inicialment a partir de les cinc de la tarda, per intentar mantenir el liderat encara que ja hem dit que, a hores d’ara, anar primer, segon o tercer és força indiferent.