SEGRE

FRONTERA BLANQUEIG DE CAPITALS

‘Caçats’ a la duana amb 154.000 euros sense declarar

Denuncien una parella de les Balears

Un agent compta els bitllets intervinguts a la parella denunciada.

Un agent compta els bitllets intervinguts a la parella denunciada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil va sorprendre ahir a la matinada una parella a la duana de la Farga de Moles que volia entrar a Espanya amb 154.345 euros sense declarar procedents d’Andorra. Es tracta de la confiscació de diners més important del 2017 i una de les més grans en els últims anys.

L’actuació va tenir lloc cap a les 3.00 hores a l’interior del recinte duaner, quan els agents van procedir a identificar els dos ocupants d’un vehicle Skoda procedent d’Andorra. La parella, un home de 34 anys i una dona de 40 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de les Balears, al veure’s sorpresos pels agents, van reconèixer que portaven diners sense declarar. Els van trobar 79.310 euros i 75.035 euros, respectivament.

Com és habitual en aquests casos, es va obrir sengles actes per infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capital. Van poder continuar el viatge amb 1.000 euros cada un, en concepte de “mínim de supervivència” i la resta dels diners va quedar dipositat a la duana a disposició de la Comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

tracking