SEGRE

SUCCESSOS INCENDIS

Dos ferits per inhalació de fum al cremar-se un cotxe en ple carrer a Alfarràs

Vista de l’incendi ahir al carrer Sant Antoni d’Alfarràs.

Vista de l’incendi ahir al carrer Sant Antoni d’Alfarràs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van resultar ahir dijous ferides per inhalació de fum a l’incendiar-se un vehicle per complet en ple carrer a Alfarràs. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís deu minuts abans de les dotze del migdia que s’havia originat un incendi en un vehicle aparcat al carrer Sant Antoni.

Fins a la zona es van traslladar tres dotacions dels Bombers. El foc, les causes del qual es desconeixen i s’investiguen, va causar una intensa fumarada que va afectar un dels immobles pròxims.

Dos de les persones que es trobaven a l’interior de la casa van resultar ferides per inhalació de fum, i també afectades per ansietat, i van ser evacuades pel SEM al CAP. El foc, que va calcinar completament el vehicle, també va afectar la façana i la porta d’un habitatge proper. Els Bombers van extingir l’incendi i van fer tasques de ventilació del fum. Per la seua banda, ahir a la matinada es va declarar un altre foc al costat d’un contenidor als Alamús, en el qual es van incendiar diversos objectes però no va haver-hi ferits.

Dilluns passat, un incendi en un vehicle va obligar a donar pas alternatiu a la carretera C-1412b a Artesa de Segre. Fins al lloc dels fets es van traslladar nou dotacions terrestres i un helicòpter de Bombers que, a més d’extingir el foc del turisme, també van sufocar les flames que s’havien propagat als marges de la carretera.

tracking